Skip to main content

Centrale verwarming

Heeft uw CV ketel een storing? Niet is zo vervelend als een kapotte CV ketel. Schakel ons direct in en voorkom bevroren waterleidingen. Wij bieden hoogstaande service aan onze vaste relaties op het gebied van onderhoud, service, verkoop en installatie van verwarmingstoestellen. Als u problemen heeft met uw centrale verwarmingsinstallatie of warmwatervoorziening kunt u ons 7 dagen per week bereiken. Zelfs in het weekend en tijdens feestdagen lossen wij uw storing op.

Onderhoud centrale verwarming

Periodiek onderhoud aan uw CV installatie kan storingen voorkomen en zorgt ervoor dat u altijd zorgeloos kunt genieten van warmte. Tijdens onderhoud controleren wij de onderdelen op slijtage of roest en zorgen wij ervoor dat alles goed is ingeregeld, zodat u veilig en warm de winter in kan gaan.

Vervanging CV installatie

Bij het kiezen van een geschikte CV installatie komt meer kijken dan u denkt. Deze worden namelijk steeds innovatiever. Wij helpen u bij het centraal stellen van uw wensen. Wilt u een milieuvriendelijke CV? Vindt u het belangrijk dat deze gemakkelijk te bedienen is? Over welke capaciteit moet deze beschikken? Wilt u daarnaast passende design radiatoren? Of het nu gaat om een kleine of grote woning  wij bieden altijd een passende CV installatie. Bij deze passende CV installatie hoort een stijlvolle thermostaat. Deze combinatie verzekerd u van de hoogste kwaliteit.