Skip to main content

Centrale verwarming

Heeft uw Warmtepomp of CV ketel een storing? Niet is zo vervelend als een kapotte Warmtepomp of CV ketel. Schakel ons direct in en voorkom bevroren waterleidingen. Wij bieden hoogstaande service aan onze vaste relaties op het gebied van onderhoud, service, verkoop en installatie van verwarmingstoestellen. Als u problemen heeft met uw centrale verwarmingsinstallatie of warmwatervoorziening kunt u ons 7 dagen per week bereiken. Zelfs in het weekend en tijdens feestdagen lossen wij uw storing op.

Onderhoud centrale verwarming

Periodiek onderhoud aan uw Warmtepomp of CV installatie kan storingen voorkomen en zorgt ervoor dat u altijd zorgeloos kunt genieten van warmte. Tijdens onderhoud controleren wij de onderdelen op slijtage of roest en zorgen wij ervoor dat alles goed is ingeregeld, zodat u veilig en warm de winter in kan gaan.

Vervanging van Warmtepomp of CV installatie

Bij het kiezen van een geschikte Warmtepomp of CV installatie komt meer kijken dan u denkt. Deze worden namelijk steeds innovatiever. Wij helpen u bij het centraal stellen van uw wensen. Wilt u een milieuvriendelijke Warmtepomp of CV? Vindt u het belangrijk dat deze gemakkelijk te bedienen is? Over welke capaciteit moet deze beschikken? Of het nu gaat om een kleine of grote woning  wij bieden altijd een passende  Warmtepomp of CV installatie. Bij deze passende Warmtepomp of CV installatie hoort een stijlvolle thermostaat. Deze combinatie verzekerd u van de hoogste kwaliteit.